wat anderen zeggen

Natuurlijk ben ik trots dat klanten, collega’s en business partners mij aanbevelen. Hier een greep uit de mooie complimenten die ik mocht ontvangen.

Dankzij het mentorprogramma van De Marketing Ninja heeft mijn bedrijf een kick start gekregen. Een klein half jaar geleden formuleerde ik mijn doelen die inmiddels allemaal behaald zijn. Babs helpt met het aanbrengen van focus, het creëren van inzichten en moedigt aan steeds een kleine stap vooruit te zetten. Gewoon, door dingen praktisch te maken, de juiste vragen te stellen en altijd aan je zijde te staan! Ik had nooit gedacht in zo’n korte tijd zoveel grote stappen te zetten. Lieve Babs, het was een feest, dankjewel!

Freekje Mollema

Oprichter & eigenaar, Spreek met Freekje

“Babs is een ontzettend energieke, serieuze marketingstrateeg. Iemand met goede ideeën, altijd gebaseerd op feiten, getallen én een stuk analyse. Haar ervaring op corporate niveau, gecombineerd met praktisch ondernemerschap maakt haar een unieke marketeer. Ze maakt weloverwogen haar keuzes, verliest de voortgang van projecten niet uit het oog en is gepassioneerd om een optimaal eindresultaat te behalen. Met haar tomeloze energie weet ze mensen in het team altijd te inspireren. Samenwerken met Babs ervaar ik altijd als bijzonder krachtig en plezierig.”

Pieter Brusman

Oprichter & Eigenaar, Retail Republic

Babs. Een enorm gedreven, ondernemende en enthousiaste marketeer die houdt van haar vak! Steeds op zoek naar kansen en in staat om deze te vertalen naar concrete actieplannen. Een fijne teamplayer en een kei in het centraal zetten van de klant!

Marieke Schoon van der Loop

Marketing Manager, PostNL

“De Marketing Ninja is een naam die zo goed bij Babs past. Ze weet theoretisch alles van alle marketingmodellen. En doordat ze goed luistert en zich in de uitdaging van de persoon die zij voor zich heeft verdiept met oprechte interesse, weet ze de modellen superpraktisch en resultaatgericht toe te passen. Ze is betrokken en tegelijk scherp op de inhoud en weet met goede vragen en duidelijke begeleiding je echt stappen verder te helpen. Ze heeft duidelijk hart voor wat ze doet. En ze laat niet los tot je er samen iets succesvols van hebt gemaakt. Een slimme chick met oog voor de mens dus. Ik raad haar bij iedereen aan!

Denise Pellinkhof

Oprichter & eigenaar, Joy in Business

“Babs is een strategisch marketeer, met een sterk analytisch vermogen en zorgt dat een doelstelling wordt behaalt. Ze is energiek, positief en heeft lef. Als teamplayer ligt haar kracht in het aanbrengen van structuur en het verbinden van mensen. Daarnaast is het een feest om met haar samen te werken.”

Lieselot Rijcken

Business Development Manager, KlantenVinden - Drukwerkservice, PostNL

How do I write a reference for Babs that conveys the enthusiasm I felt while working together? She brings an excitement to get to work that helps breath new life to the context. Ad to that how simple her brightness makes things look, and lets just say we got a lot done. I really look forward to working with her again.

Jeremy Nathaniel Akers

Agile Trainer & Coach, Wemanity

Babs is een collega die met veel inzet, doorzettingsvermogen en enthousiasme altijd haar doelstellingen bereikt. Haar kijk op marketing is verfrissend te noemen. Het is een prettige collega waarop je altijd kunt rekenen. Zo iemand wil iedereen wel in zijn/haar team.

Mello van Kol

Sales Manager, Bieden en Wonen

Wat een enthousiasme, uitstraling, toewijding en drive heeft Babs. Als marketingexpert zet zij haar visie en ervaring in om met The Brown Paper Company strategische stappen (lees sprongen) te zetten en hieraan concrete activiteiten te koppelen die voor iedereen werkbaar zijn. Daarnaast vind ik haar latent talent om mensen met en aan elkaar te verbinden de allermooiste gave die zij heeft!

Stefan Pickee

Management Consultant, The Brown Paper Company

Babs is naast een superenthousiaste collega om mee samen te werken ook nog eens een enorme creatieveling. Los van dat ze haar vak uitermate goed verstaat denkt ze ook graag op andere vlakken van een organisatie mee over oplossingen en marketingmogelijkheden.

Amanda Bakker Korf

Back Office en Communicatie medewerker, The Brown Paper Company

In the project Babs has carried out for Strategic Analysis Services BV, Babs has shown a remarkable understanding of what the business needed. Her communication skills are excellent, she is on top of the project, never hesitates to go the extra mile, is responsive and makes clear agreements and a tight but feasible planning. For me it spoke in her favour that when we asked for more than was agreed she pointed at the clear line in the sand: crossing it meant scope creep and that involved an extra charge. I recommend working with Babs to any (starting) entrepreneur that needs to professionalize his or her companies’ communication and marketing. Just look at strategicanalysisservices.nl to see the result of her work for yourself.

Erik Elgersma

Oprichter & eigenaar, Strategic Analysis Services BV

Als persoonlijk ontwikkel coach ben ik erg kritisch op de coaching die ik zelf ontvang. Tijdens het mentorprogramma heeft Babs mijn verwachtingen overtroffen. Ze gebruikt erkende modellen en theorie. Nog belangrijker het is geen invuloefening, door haar persoonlijke ondersteuning ga je een tweede keer nadenken over je marketing waardoor je samen de diepte in gaat. Het mentorprogramma heeft mij enorm geholpen om in korte tijd mijn verhaal beter over te brengen op mijn doelgroep.

Dennis Loots

Oprichter & eigenaar, Hawesome

Babs is energetic and full of ambition. A wonderful teammember with a problem-solving attititude and willingness to go beyond what’s required.

Michiel Muller

Oprichter & eigenaar, Bieden en Wonen (bekend van Picnic, RouteMobiel, Tango Tankstations)

Babs is een strategisch marketeer die op natuurlijke wijze in staat is om klanten, medewerkers en teams te verbinden. Haar drive en enthousiasme, gecombineerd met haar marketing expertise zorgen ervoor dat Babs inhoudelijk sterk is, en tevens inspirerend leiding geeft. Ik denk dat Babs inhoudelijk en persoonlijk voor ieder team een aanwinst is.”

Damir Grcic

Marketing Manager Zakelijke Markt, PostNL

Barbara heeft een uitstekende vaardigheid om businessopportunities snel te vertalen in concrete marketing acties. Ze isbetrokken en zeer creatief. Daarnaast is Barbara een geweldigecollega om mee samen te werken. Haar enthousiasme werktaanstekelijk voor het hele team.

Albert Akkermans

Directeur Sales, The Brown Paper Company

Babs wist precies de goede vragen te stellen om de juiste informatie voor mijn jaarplan en marketingplan boven tafel te krijgen. Doordat ze veel ervaring heeft wist ze strategie makkelijk te vertalen naar praktijk en daar ook concrete doelen aan te hangen. Mijn plannen werden zeer volledig aangeleverd, klaar om direct aan de slag te gaan! Daarnaast heeft ze een stralende persoonlijkheid en is ze een harde werker, waardoor de samenwerking erg goed en soepel verliep. Ik raad iedereen aan om met Babs te werken!

Merel Maandag

Business Development Manager, PostNL

Babs heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn project. Ze heeft overzicht, kan goed organiseren en is vasthoudend. Als collega in een project vallen haar enthousiasme, gevoel voor kwaliteit en mentaliteit om aan te pakken op. Echte teamplayer die ook garant staat voor een goede sfeer!!

Joost Lokkerbol

Projectmanager, Nationale Nederlanden

Babs is een erg gedreven en vooral strategische marketeer. Ze weet heel goed met een scherpe blik naar het gehele proces te kijken om zo goed inzichtelijk te krijgen waar kansen liggen om te benutten. Ze weet precies hoe je een probleem eens vanaf een andere kant kan bekijken. Zo kom je tot verrassende oplossingen. Creatieve ideeën vertaald ze goed door naar concrete plannen. Kortom: De Marketing Ninja is een terechte naam die bij Babs past. Daarnaast is Babs een hele fijne en enthousiaste collega. Een echte teamplayer, iemand die je ook helpt om jezelf door te ontwikkelen.

Violet Engberts

Marketeer Consumentenmarkt, PostNL

Babs is een doortastende marketing professional, een geïnspireerde en immer actieve dame. Een vakvrouw met een open mind, gedreven en toch vriendelijk, toegewijd en vrolijk. Zij is een verrijking voor haar omgeving.

Marcel Davids

Oprichter & Eigenaar, Massagepraktijk De Aanpak

ook Samen aan de slag?
let’s talk!

Wil jij eens brainstormen over jouw marketinguitdaging en hoe De Marketing Ninja jou daarbij kan helpen? Laat je naam en telefoonnummer achter en ik plan graag een vrijblijvende kennismaking met je in.