VOOR EIGENWIJZE MARKETEERS

Zowel bij marketeers als bij ondernemers blijkt dat door de dagelijkse operatie weinig tijd over blijft voor marketingstrategie. Denk aan het in kaart brengen van de klantbehoefte van morgen en hoe hierop in te spelen, het bepalen van een glasheldere positionering, en het ontwikkelen van een sterke go to market strategy voor nieuwe proposities. En juist dat is belangrijk wanneer je de doelgroep wilt blijven aantrekken, de concurrentie voor wilt blijven in deze razendsnelle, digitale wereld, en wanneer je salesresultaten aantoonbaar wilt verhogen.

Om deze marketeers en ondernemers gericht te ondersteunen, ontwikkelde ik mijn mentorprogramma.

VOOR EIGENWIJZE MARKETEERS

Zowel bij marketeers als bij ondernemers die zelf marketingtaken op zich nemen, blijkt dat door de dagelijkse operatie weinig tijd over blijft voor marketingstrategie. Het in kaart brengen van de klantbehoefte van morgen, het bepalen van een glasheldere positionering en het ontwikkelen van nieuwe proposities. En juist dat is belangrijk wanneer je de doelgroep wilt blijven aantrekken, de concurrentie voor wilt blijven in deze razendsnelle, digitale wereld, en wanneer je salesresultaten aantoonbaar wilt verhogen.

Om deze marketeers en ondernemers gericht te ondersteunen, ontwikkelde ik mijn mentorprogramma.

BEGELEIDING Die bij je past

De Marketing Ninja begeleidt de marketeer of ondernemer in het opstellen en doorvoeren van marketingstrategie. 

Door middel van een intake kijken we naar waar je het meest behoefte aan hebt. Een duidelijke (her)positionering? Stijgende verkoopcijfers voor een bestaand product of dienst? Groter onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten? Nieuwe markten ontdekken en betreden? Of een geheel nieuw product of dienst naar de markt brengen? Tijdens de intake wordt duidelijk waar jouw belangrijkste behoefte(n) ligt en bepalen we samen de invulling van het mentorprogramma.

Zo werken we met de blik op de toekomst aan een actieplan voor morgen.

NINJA LIGHT

Zelf flink aan de slag met oefeningen die jouw marketingvraagstuk beantwoorden. Je doet zelfstandig het nodige voorwerk aan de hand van door mij aangeleverde oefeningen. Tijdens de sessies van circa 1,5 uur bespreken we jouw uitwerkingen en scherp ik je aan. Programma wordt op maat gemaakt. Bestaat meestal uit 4 tot 6 sessies.

Inclusief:

 • Intake vanuit waar we samen koers bepalen
 • Gebruik van marketing-modellen die jou het beste dienen
 • Heldere voorbereidings-opdrachten voor maximale benutting van onze tijd
 • Concreet actieplan, zodat je doorpakt wanneer ik vertrek
 • 6 maanden lang ninja-after support
 • ‘2 maanden later’ evaluatie

NINJA BASIC

Met oefeningen die jouw marketingvraagstuk beantwoorden, doe jij voorwerk voor onze circa 2,5 uur durende sessies. Tijdens deze sessies werken we samen de oefeningen verder uit en scherp ik jou aan. Programma wordt op maat gemaakt. Bestaat meestal uit 4 tot 6 sessies.

Inclusief:

 • Intake vanuit waar we samen koers bepalen
 • Gebruik van marketing-modellen die jou het beste dienen
 • Heldere voorbereidings-opdrachten voor maximale benutting van onze tijd
 • Concreet actieplan, zodat je doorpakt wanneer ik vertrek
 • Ondersteuning bij research, analyse en uitwerking
 • Ondersteuning bij managementpresentatie
 • 6 maanden lang na-support
 • ‘2 maanden later’ evaluatie

NINJA HEAVY

Ik bereid oefeningen voor die jouw marketingvraagstuk beantwoorden. Afhankelijk van hoeveel tijd jij er zelf in wilt steken vs. hoeveel je wilt uitbesteden verdelen we de workload. Volledig uitbesteden aan De Marketing Ninja behoort tot de mogelijkheden. Tijdens sessies van circa 2 tot 3 uur bespreken we de uitwerking en scherpen we aan.  Programma wordt op maat gemaakt. Bestaat meestal uit 3 tot 4 sessies.

Inclusief:

 • Intake vanuit waar we samen koers bepalen
 • Gebruik van marketing-modellen die jouw vraagstuk beantwoorden
 • Uitwerking van jouw marketingvraagstuk door erkende marketingexpert
 • Concreet actieplan, zodat je doorpakt wanneer ik vertrek
 • Ondersteuning bij research, analyse en uitwerking
 • Ondersteuning bij 2 managementpresentaties
 • 1 jaar lang na-support
 • ‘3 maanden later’ evaluatie
 • ‘6 maanden later’ evaluatie

Mentoring werkt alleen wanneer het past bij jouw situatie en persoonlijkheid. Daarom werkt De Marketing Ninja altijd met een vrijblijvende intake. We maken kennis, we ontdekken elkaars situatie en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je krijgt een intake rapport waarin je leest welke kansen ik voor jouw marketingbeleid zie, hoe komende weken er precies uit gaan zien en wat mijn belofte aan jou is. Voelt het goed? Dan gaan we samen door.

 

ANDEREN OVER
Het mentor programma

Als persoonlijk ontwikkel coach ben ik erg kritisch op de coaching die ik zelf ontvang. Tijdens het mentorprogramma heeft Babs mijn verwachtingen overtroffen. Ze gebruikt erkende modellen en theorie. Nog belangrijker het is geen invul oefening, door haar persoonlijke ondersteuning ga je een tweede keer nadenken over je marketing waardoor je samen de diepte in gaat. Het mentorprogramma heeft mij enorm geholpen om in korte tijd mijn verhaal beter over te brengen op mijn doelgroep.

Dennis Loots

Oprichter en eigenaar, Hawesome

“De Marketing Ninja is een naam die zo goed bij Babs past. Ze weet theoretisch alles van marketingmodellen. En doordat ze goed luistert en zich in de persoon die zij voor zich heeft verdiept met oprechte interesse, weet ze de juiste theorie super praktisch en toepasbaar in te zetten. Ze is betrokken en tegelijk scherp op de inhoud en weet met goede vragen en duidelijke begeleiding je echt stappen verder te helpen. Ze heeft duidelijk hart voor wat ze doet. En ze laat niet los tot je er samen iets succesvols van hebt gemaakt. Een slimme chick met oog voor de mens dus. Ik raad haar bij iedereen aan!

Denise Pellinkhof

Oprichter en eigenaar, Joy in Business