VOOR EIGENWIJZE ONDERNEMERS

Zowel bij ondernemers als bij hun marketeers blijkt dat door de dagelijkse werkzaamheden weinig tijd en denkkracht over blijft voor marketingstrategie. Zeg nou zelf: hoe vaak maak jij je agenda vrij om eens flink in de huid van jouw klant te kruipen? Hoeveel tijd besteed jij aan het verdiepen in concurrentie? En hoe vaak leg jij de benen op tafel om te overdenken hoe je die laatste trend of ontwikkeling vertaalt naar jouw grote succes? En juist daar zit de winst, als je jouw salesresultaten wilt verhogen en je bedrijf wilt laten groeien.

Daarom ontwikkelde ik mijn mentorprogramma. Zo help ik eigenwijze ondernemers groeien, terwijl ik doe waar ik van houd!

VOOR EIGENWIJZE ONDERNEMERS

Zowel  bij ondernemers als bij hun marketeers blijkt dat door de dagelijkse werkzaamheden weinig tijd en denkkracht over blijft voor marketingstrategie. Zeg nou zelf: hoe vaak maak jij je agenda vrij om eens flink in de huid van jouw klant te kruipen? Hoeveel tijd besteed jij aan het verdiepen in concurrentie? En hoe vaak leg jij de benen op tafel om te overdenken hoe je die laatste trend of ontwikkeling vertaalt naar jouw grote succes? En juist daar zit de winst, als je jouw salesresultaten wilt verhogen en je bedrijf wilt laten groeien. 

Daarom ontwikkelde ik mijn mentorprogramma. Zo help ik eigenwijze ondernemers groeien, terwijl ik doe waar ik van houd!

Het Mentorprogramma: marketing in normale mensentaal

De Marketing Ninja begeleidt de ondernemer of marketeer in het opstellen en doorvoeren van marketingstrategie. Maar dan wel in normale mensentaal, met een pragmatische aanpak waarmee je direct aan de slag kunt. Geen oneindige plannen die op een plank eindigen, maar actiegericht samen voor echt resultaat gaan.

Door middel van een intake kijken we naar waar de grootste marketinguitdagingen liggen, en waar de grootste groei potentie zit. We bepalen een concreet doel, waarmee we straks resultaten meten. Wil jij beter onderscheiden ten opzichte van je concurrenten? Je doelgroep beter bereiken én bewegen? Nieuwe markten ontdekken en betreden? Of een geheel nieuw product of dienst naar de markt brengen? Middels het mentorprogramma begeleid ik je hiernaartoe. We werken met eenvoudige oefeningen en opdrachten en verdelen de workload afhankelijk van jouw tijd en budget.

Zo werken we met de blik op de toekomst aan een actieplan voor morgen.

NINJA LIGHT

Zelf flink aan de slag met oefeningen die jouw marketingvraagstuk beantwoorden. Je doet zelfstandig het nodige voorwerk aan de hand van door mij aangeleverde oefeningen. Tijdens de sessies van circa 1,5 uur bespreken we jouw uitwerkingen en scherp ik je aan. Programma wordt op maat gemaakt. Bestaat meestal uit 4 tot 6 sessies.

Inclusief:

 • Intake vanuit waar we samen koers bepalen
 • Gebruik van marketing-modellen die jou het beste dienen
 • Heldere voorbereidings-opdrachten voor maximale benutting van onze tijd
 • Concreet actieplan, zodat je doorpakt wanneer ik vertrek
 • 3 maanden lang ninja-after support
 • ‘2 maanden later’ evaluatie

NINJA BASIC

Met oefeningen die jouw marketingvraagstuk beantwoorden, doe jij voorwerk voor onze circa 2,5 uur durende sessies. Tijdens deze sessies werken we samen de oefeningen verder uit en scherp ik jou aan. Programma wordt op maat gemaakt. Bestaat meestal uit 5 tot 6 sessies.

Inclusief:

 • Intake vanuit waar we samen koers bepalen
 • Gebruik van marketing-modellen die jou het beste dienen
 • Heldere voorbereidings-opdrachten voor maximale benutting van onze tijd
 • Concreet actieplan, zodat je doorpakt wanneer ik vertrek
 • Ondersteuning bij research, analyse en uitwerking
 • Ondersteuning bij managementpresentatie
 • 6 maanden lang na-support
 • ‘2 maanden later’ evaluatie

NINJA HEAVY

Ik bereid oefeningen voor die jouw marketingvraagstuk beantwoorden. Afhankelijk van hoeveel tijd jij er zelf in wilt steken vs. hoeveel je wilt uitbesteden verdelen we de workload. Volledig uitbesteden aan De Marketing Ninja behoort tot de mogelijkheden. Tijdens sessies van circa 2 tot 3 uur bespreken we de uitkomsten en adviseer ik jou. Programma wordt op maat gemaakt. Bestaat meestal uit 3 tot 4 sessies.

Inclusief:

 • Intake vanuit waar we samen koers bepalen
 • Gebruik van marketing-modellen die jouw vraagstuk beantwoorden
 • Uitwerking van jouw marketingvraagstuk door erkende marketingexpert
 • Concreet actieplan, zodat je doorpakt wanneer ik vertrek
 • Ondersteuning bij research, analyse en uitwerking
 • Ondersteuning bij 2 managementpresentaties
 • 1 jaar lang na-support
 • ‘3 maanden later’ evaluatie
 • ‘6 maanden later’ evaluatie

Mentoring werkt alleen wanneer het past bij jouw situatie en persoonlijkheid. Daarom werkt De Marketing Ninja altijd met een intake. We maken kennis, we ontdekken elkaars situatie en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je krijgt een intake rapport waarin je leest welke kansen ik voor jouw marketingbeleid zie, hoe komende weken er precies uit gaan zien en wat mijn belofte aan jou is. Voelt het goed? Dan gaan we samen door.

 

ANDEREN OVER
Het mentorprogramma

Als persoonlijk ontwikkel coach ben ik erg kritisch op de coaching die ik zelf ontvang. Tijdens het mentorprogramma heeft Babs mijn verwachtingen overtroffen. Ze gebruikt erkende modellen en theorie. Nog belangrijker het is geen invul oefening, door haar persoonlijke ondersteuning ga je een tweede keer nadenken over je marketing waardoor je samen de diepte in gaat. Het mentorprogramma heeft mij enorm geholpen om in korte tijd mijn verhaal beter over te brengen op mijn doelgroep.

Dennis Loots

Oprichter en eigenaar, Hawesome

“De Marketing Ninja is een naam die zo goed bij Babs past. Ze weet theoretisch alles van marketingmodellen. En doordat ze goed luistert en zich in de persoon die zij voor zich heeft verdiept met oprechte interesse, weet ze de juiste theorie super praktisch en toepasbaar in te zetten. Ze is betrokken en tegelijk scherp op de inhoud en weet met goede vragen en duidelijke begeleiding je echt stappen verder te helpen. Ze heeft duidelijk hart voor wat ze doet. En ze laat niet los tot je er samen iets succesvols van hebt gemaakt. Een slimme chick met oog voor de mens dus. Ik raad haar bij iedereen aan!

Denise Pellinkhof

Oprichter en eigenaar, Joy in Business

benieuwd of dit bij jou pasT?
let’s find out!

Wil jij gewoon even verder praten om te zien of het mentorprogramma wel bij je past?  Laat je naam en telefoonnummer achter dan bel ik je terug en hebben we het er samen over.